Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιο προϊόν ή θέλετε να επιστρέψετε τυχόν ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και στη συνέχεια επικοινωνήστε μαζί μας. Η συσκευασία για την αποστολή προς το κατάστημα μας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη σε όγκο καθώς η χρέωση του δέματος από την courier είναι ογκομετρική, αλλά παράλληλα και ασφαλής για την προστασία αυτής.

 

Υπαναχώρηση – Αλλαγή Προϊόντων

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς. Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να επιστραφούν άθικτα, μέσα στην συσκευασία τους χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή αλλοιωθεί, συνοδευόμενα από την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο τους.

Εφόσον πληρούνται οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων στον πελάτη ή αντικατάσταση με το προϊόν που επιθυμεί. Αν η πληρωμή της παραγγελίας είχε γίνει με πιστωτική κάρτα, η JONIK TOYS θα προχωρήσει σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες ώστε να ενημερωθεί η τράπεζα για να γίνει η επιστροφή του χρηματικού ποσού στον πελάτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος για την πίστωση του ποσού, είναι καθαρά ευθύνη της αρμόδιας τράπεζας και η JONIK TOYS απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις.

Σε αυτή την περίπτωση τα μεταφορικά έξοδα τα επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

Για τα εποχιακά είδη: Αποκριάτικα, Πασχαλινά, Καλοκαιρινά, Σχολικά και Χριστουγεννιάτικα, παύει να ισχύει η δυνατότητα αλλαγής με το πέρας των αντίστοιχων χρονικών περιόδων.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Αλλαγές ελαττωματικών προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς, συνοδευόμενα από την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο τους. Αντικατάσταση του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο εάν το ελάττωμα είναι κατασκευαστικό και δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν θα το ελέγξουμε και στη συνέχεια, εάν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις γίνεται αντικατάσταση και τα μεταφορικά έξοδα θα επιβαρύνουν την JONIK TOYS. Στην περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, θα επιστρέφονται στον πελάτη με χρέωση μεταφορικών εξόδων παραλήπτη.

Σας ενημερώνουμε πως συχνό είναι το φαινόμενο το παιχνίδι να μην λειτουργεί λόγω κακού τύπου μπαταριών. Βεβαιωθείτε πως έχετε χρησιμοποιήσει νέες αλκαλικές μπαταρίες ίδιου ή ισοδύναμου τύπου σύμφωνα με τις οδηγίες και με την σωστή πολικότητα.

Για τα προϊόντα με εργοστασιακή εγγύηση μπορούμε να σας ενημερώσουμε για το πού πρέπει να απευθυνθείτε για την αντικατάσταση ή τη διόρθωσή τους.