Η αποστολή των προϊόντων γίνεται πανελλαδικά μέσω των εταιριών ACS Courier, ΕΛΤΑ Courier και για ογκώδη προϊόντα με μεταφορική εταιρία.

Οι παραδόσεις των προϊόντων με ACS Courier και ΕΛΤΑ Courier πραγματοποιούνται σε 1 ως 5 ημέρες (εξαρτάται από τον προορισμό), ενώ με μεταφορική εταιρία σε 2 ως 5 ημέρες.

Το κόστος των μεταφορικών εξόδων είναι 3,90€ έως 2 κιλά και κάθε επιπλέον κιλό (εώς 6 κιλά) επιβαρύνεται με 1€. Από 6 εώς 10 κιλά το κόστος των μεταφορικών είναι 8,50€ και κάθε επιπλέον κιλό (εώς 15 κιλά) επιβαρύνεται με 1€.

Για παραγγελίες άνω των 49€ και ως 2 κιλά τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν. Κάθε επιπλέον κιλό (εώς 6 κιλά) επιβαρύνεται με 1€. Από 6 εώς 10 κιλά το κόστος των μεταφορικών είναι 4,90€ και κάθε επιπλέον κιλό (εώς 15 κιλά) επιβαρύνεται με 1€.

Για παραγγελίες άνω των 15 κιλών επικοινωνούμε μαζί σας για να ορίσουμε τον καλύτερο τρόπο αποστολής.

Τα αναγραφόμενα κιλά του κάθε προϊόντος αντιστοιχούν στα ογκομετρικά κιλά και όχι στο πραγματικό βάρος. Το ακριβές κόστος της αποστολής καθορίζεται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση ΛΑΘΟΥΣ εκτίμησης του κόστους μέσα από το e-shop μας, το κατάστημά θα σας ενημερώσει για το ΣΩΣΤΟ μεταφορικό κόστος ώστε να ολοκληρωθεί ή να ακυρωθεί η παραγγελία σας.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιπλέον κόστος 1.90€.